3 desembre 2023
spot_img
3 desembre 2023

Ocusport, el punt de trobada de l’INEFC Lleida amb el mercat laboral

Més de 300 alumnes i 46 empreses participen en la tercera edició de la fira d’ocupació

Per Pere Millan

Més de 300 alumnes i 46 empreses es van donar cita durant tot el matí a les instal·lacions de l’INEFC Lleida per a participar en la fira Ocusport, el saló d’ocupabilitat en l’àmbit de l’educació sica i l’esport organitzada per l’INEFC Lleida.

L’objectiu és posar en contacte l’estudiant amb el mercat de treball, explica Gonzalo Gil, subdirector de Suport i Innovació de l’INEFC Lleida.

A la fira, celebrada el passar 27 de març, els alumnes tenen la possibilitat d’assistir a conferències i tallers sobre ocupabilitat, en els quals es tracten qüestions com les tècniques per a organitzar un bon currículum o maneres de preparar una entrevista de treball.

Grup d’alumnes durant una xerrada d’Ocusport (INEFC)

A més, els estudiants també tenen la possibilitat d’entrar en contacte directe amb les empreses.

Els alumnes que volen poden concertar entrevistes de feina reals amb entitats que busquen un perfil de treballador molt concret. De fet, diversos d’estudiants han trobat feina durant edicions anteriors de l’Ocusport”, explica Gonzalo Gil.

Per altra banda, les empreses troben una bona oportunitat per a presentar els seus projectes als futurs professionals del sector i captar talent.

“Venim a la recerca de talent i tenim bones experiències d’edicions anteriors en les quals hem incorporat personal gràcies a la fira, afirma Llúcia Banyeres, directora tècnica del centre de fitness Ekke. “Molts som antics estudiants de l’INEFC, per la qual cosa és un plaer contribuir d’alguna manera en la formació dels joves, puntualitza.

Imatge de l’última edició de la fira Ocusport. (INEFC)

Balanç molt positiu

Tant els organitzadors, com les empreses, com els mateixos estudiants valoren molt positivament el funcionament del saló.

Els nostres estudiants obtenen experiència i, fins i tot, troben feina. Però a més, tenen aquest contacte amb entitats professionals que els serveix per a acabar d’aclarir les teves idees respecte al seu futur, assegura Gonzalo Gil.

Així ho confirmen els propis estudiants de l’INEFC, que troben una oportunitat per projectar el seu futur a Ocusport.

És molt interessant perquè tens la possibilitat d’entrar al món laboral i, a més, veus les sortides professionals que té el grau i com pots arribar-hi, afirma Miquel Soler, estudiant de segon de CAFE a l’INEFC Lleida.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -