21 març 2023
spot_img
21 març 2023
spot_img

El Pop Art de Warhol i les creacions de Da Vinci comparteixen espai a Les Arenes

Les creacions de Warhol i Da Vinci comparteixen espai fins l’1 de setembre a la Cúpula del Centre Comercial Arenes de Barcelona.

Aquests dos mestres de l’art es porten bastants anys de diferència: les obres de Da Vinci són dels anys 1452 al 1519; mentre que les de Warhol, són del segle XX. I ara conflueixen en un mateix espai.

En primer lloc, l’Exhibition Warhol permet conèixer una de les corrents artístiques més conegudes de la història, el Pop Art. Aquí una imatge que de ben segur la coneixeu:

https://www.instagram.com/p/31WCXCkvG7/?utm_source=ig_web_copy_link

El Pop Art és una forma d’art que reivindica el retorn a la cultura popular, a les realitats materials de la vida quotidiana de les persones. I ho fa amb els colors groc, vermell i blau. El geni i creador d’aquest tipus d’art, Andy Warhol, va deixar una cita ben certa:

https://www.instagram.com/p/kdYwcskvM3/?utm_source=ig_web_copy_link

I pel que fa al mestre dels mestres, Leonardo Da Vinci, a la Cúpula de les Arenes s’exposa la mostra Da Vinci, Els invents d’un geni. Es poden veure les creacions de l’enginyer i artista italià que s’han aplicat a àmbits tan variats com l’aeronàutica, l’arquitectura o les tàctiques militars. També hi ha manuscrits, maquetes i representacions en 3D de la seva obra!

https://www.instagram.com/p/Bz5QyzjocmG/?utm_source=ig_web_copy_link

Coincidint amb el 500è aniversari de la mort de Da Vinci, s’ha fet aquesta exposició.

FITXA TÈCNICA

QuèExposició Warhol i Da Vinci
Quan?Fins l’1 setembre del 2019 de dilluns a divendres d’11 a 20h i dissabtes i diumenges de 10 a 21h.
On?Centre Comercial les Arenes
Quant?De 0 a 9€. Preu a consultar.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -