16 abril 2024
spot_img
16 abril 2024

Regals que enamoren a qualsevol estudiant d’anglès

Diccionaris, llibres, música i jocs per ajudar-te a practicar la llengua

Per Judith Vives

Per Nadal tothom busca els millors regals pels seus amics i familiars. Si al teu voltant hi ha un estudiant d’anglès, ho tens fàcil: existeixen moltes coses per facilitar-li el procés d’aprenentatge i animar-lo a practicar la llengua.

No se t’acut res original? De la mà de Trinity College London et presentem una sèrie de propostes amb les quals de segur que l’encertaràs.

 

Regals divertits

Per algú que està estudiant anglès, el més útil i estimulant són els regals que li permeten posar en pràctica el seu coneixement de la llengua. Potser una novel·la o una pel·lícula en versió original, així com còmics traduïts a l’anglès.

Però hi ha altres coses que també poden ajudar-lo: des d’una tassa amb una frase inspiradora en anglès a un calendari de cites en aquest idioma, passant per un joc de taula tipus Trivial per posar a prova les seves habilitats de comprensió lectora i expressió oral.

També pots trobar pòsters o mapes en anglès per emmarcar i que li serviran per repassar algunes paraules de vocabulari.

 

Música en anglès

Juntament amb els llibres i les sèries, la música també pot ser de gran ajuda per als estudiants d’anglès. Les cançons ens permeten posar en pràctica la capacitat de comprensió de l’idioma i, si tenim dubtes, podem buscar la lletra per seguir-la mentre escoltem la cançó.

Així doncs, pots regalar un CD de grups que canten en anglès o crear una llista de temes genials en anglès a Spotify per animar-lo a practicar la llengua. Què tal un joc o software de karaoke per seguir aprenent al ritme de la música?

 

Regals clàssics que mai fallen

Si totes aquestes idees no et convencen, sempre pots optar per un regal més tradicional: un diccionari, molt útil pels estudiants d’anglès però també per qualsevol persona que utilitzi aquesta llengua de manera habitual. També pots buscar informació a un diccionari digital o un traductor electrònic.

Una altra opció és regalar un curs de reforç, un curs online o un campament d’estiu per aprofundir en l’idioma.

Res millor que la immersió en situacions reals per posar a prova el nostre nivell d’anglès. Per això, un dels millors regals és un viatge a un país anglòfon com el Regne Unit o els Estats Units, o bé a altres destinacions menys habituals com Malta, on l’anglès és llengua oficial.

Com sempre, recorda que per acreditar el teu nivell d’anglès comptes amb Trinity College London per fer els exàmens oficials.

Informació elaborada en col·laboració amb Trinity College London

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -