30 novembre 2023
spot_img
30 novembre 2023

Resol misteris en un museu!

El Big Fun Museum llança un joc d’incògnites i endevinalles en les xarxes per guanyar premis i descomptes per visitar el museu

Per Judith Vives

Els museus són espais divulgatius per contemplar obres d’art, peces arqueològiques o altres curiositats, que ens ajuden a ampliar coneixements sobre un tema determinat. Però, t’imagines que entre les coses que hi ha exposades s’hi amaguin les pistes per resoldre un misteri?

Això passa justament al Big Fun Museum. Aquest espai singular, situat al cor de les Rambles de Barcelona, ​​destaca per l’originalitat de la seva proposta i per ser un museu innovador. Està pensat perquè els seus visitants interactuïn amb cada sala i cada racó, oferint sales temàtiques en les quals fer fotos al·lucinants i increïbles i convertir-nos en autèntics protagonistes de la visita.

https://www.instagram.com/p/CE_ih9UqfCa/

Però la innovació no s’acaba aquí. El Big Fun Museum ofereix també l’activitat anomenada “Descobreix el misteri!”. A través dels diferents perfils de Big Fun Museum a les xarxes socials, es genera un misteri que cal resoldre. A poc a poc es van donant pistes perquè els participants en el joc puguin resoldre els enigmes i, per descomptat, guanyar un munt de premis.

Aquesta divertida proposta està basada en el model de generació de cicles de resposta a xarxes socials, desenvolupat pel docent Diego Sánchez (diegosanchez.marketing). Amb aquest tipus d’activitat es generen una sèrie d’accions a les xarxes socials i, a mesura que són executades pels usuaris, el compte guanya més rellevància i apareixen més pistes que permeten resoldre el misteri.

Segons expliquen des del Big Fun Museum, aquest és, fins ara, un dels models d’interacció amb públic amb millor índex de resposta en xarxes.

https://www.instagram.com/p/CGWxuCfBMzO/

En un dels últims misteris plantejats pel museu, per exemple, es van desenvolupar una sèrie de codis promocionals. La funció de l’investigador -és a dir, dels followers del museu a les xarxes- era resoldre les diferents fases de la intriga per anar desbloquejant codis de descompte del 20%, 50% i fins al 100%.

Cada setmana, el Big Fun Museum crea un misteri nou per resoldre en el seu compte @bigfun_bcn. Si vols passar una estona divertida i misteriosa i, a més, guanyar premis, no t’oblidis de visitar les xarxes d’aquest Museu. I per completar l’experiència, visita’l a les seves instal·lacions de la Rambla.

Informació elaborada en col·laboració amb Big Fun Museum

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -