23 juliol 2024
spot_img
23 juliol 2024

El sector sociosanitari, dels més populars d’FP

Els cicles de formació professional del sector sociosanitari estan entre els més demandats i ofereixen un gran futur professional

Els estudis de Formació Professional (FP) no han parat de créixer en els últims anys i el sector sociosanitari es troba entre els favorits.

Un estudi dut a terme pel Consell de Cambres de Comerç de Catalunya indica que el 55,10% de graduats d’FP troba feina relacionada amb la seva titulació tot just finalitzar els seus estudis.

A més, les dades demostren que la desocupació entre els graduats en FP és molt baixa: un 8,64% en els tècnics/as de grau mitjà i un 9,32% en els tècnics/as superiors.

D’altra banda, segons dades del Servei Públic d’Ocupació Estatal, els cicles formatius de grau mitjà (CFGM) que ofereixen més oportunitats laborals estan enfocats en el sector de l’administració, els serveis socioculturals i l’àmbit sociosanitari.

Aquest últim és un dels sectors amb més demanda entre els estudiants que opten cursar un grau de formació professional.

 

FP sociosanitària

L’Institut d’FP Sanitària Roger de Llúria porta 40 anys formant a professionals sanitaris.

El centre ofereix assessorament professional una vegada s’acaben els estudis i disposa de borsa de treball i contactes entre les empreses del sector sociosanitari, un recurs molt útil per als estudiants recentment llicenciats.

El IFPS Roger de Llúria combina una formació de qualitat amb un enfocament en el futur professional per a incrementar les opcions laborals en el futur.

https://www.instagram.com/p/Bsx7bPahmOL/

Entre l’oferta formativa es troben diferents cicles formatius de grau superior (Dietètica, Laboratori de diagnòstic clínic i Imatge per al diagnòstic) i de grau mitjà (Auxiliar d’infermeria).

T’interessa el món de l’atenció sociosanitària? Aquest podria ser el teu futur.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -