7 desembre 2023
spot_img
7 desembre 2023

Torna la diversió al Big Fun Museum

Aquest museu experimental reobre les seves portes amb tota la seva oferta i les mesures sanitàries necessàries per a una experiència segura

Per Judith Vives

Després de passar uns mesos a casa a causa de la pandèmia provocada pel nou coronavirus, ara, per sort, ja podem tornar a sortir i viure noves experiències. Per exemple, com la que ens ofereix el Big Fun Museum, que ha reobert les seves portes aplicant totes les mesures sanitàries per poder gaudir de les seves instal·lacions.

El Big Fun Museum és un museu experimental, és a dir, que a les seves sales podem viure una experiència original i divertida que va molt més enllà del que estem acostumats a veure en museus tradicionals.

Des de caminar per una casa a l’inrevés, envoltar-te de dolços gegants i fins a endinsar-te al món d’Alícia a través del mirall. Gairebé tot és possible en el Big Fun Museum, situat a la Rambla de Barcelona. I si encara no en tens prou, pots fer-te fotos increïbles al Museu de les il·lusions, una extensió del Big Fun Museum que pots visitar al carrer Pintor Fortuny.

https://www.instagram.com/p/CCGGryjqrUz/?utm_source=ig_embed

El Big Fun Museum ha actualitzat els seus horaris, oferint-te la màxima diversió d’11 a 19h tots els dies de la setmana. Han implementat totes les mesures sanitàries exigides pel govern: desinfecció de l’espai de forma permanent per part de l’equip de neteja del Big Fun Museum, ús de mascaretes i material higiènic, espais propis per a la desinfecció abans de l’entrada a cada sala i un sistema de gestió de flux de persones en els diferents espais, perquè els visitants puguin anar d’una sala a una altra sense haver de fer cues.

Prepara’t per viure una experiència mai vista. En els diferents espais podràs tocar totes les peces i instal·lacions i interactuar amb allò que us trobeu… Amants de les fotos i de les selfies, el vostre Instagram ho petarà!

 

Un munt d’espais per experimentar

Al Big Fun Museum trobaràs totes aquestes sales:

Al Museu dels rècords i de les meravelles hi ha rèpliques d’objectes i elements que formen part del llibre Guinness dels rècords, des d’un cor de balena, l’home que s’alimentava de metall i localitzacions d’allò més exòtiques.

https://www.instagram.com/p/B-O4RbRKqCu/?utm_source=ig_embed

Quan entrem a la casa del gegant ens convertim en petits nans i tot el que ens envolta creix sorprenentment, des d’una cullera fins a un lavabo en el qual us podreu estirar.

Heu caminat mai per un sostre? A la casa a l’inrevés, ho fareu realitat.

El Museu dels dolços és ideal per fer-hi bones fotos. Llaminadures gegants, unicorns, i tota mena d’objectes de colors alegres i divertits per passar-ho genial i lluir com una autèntica estrella. No t’oblidis carregar el mòbil al màxim abans d’entrar, perquè la teva càmera traurà fum.

https://www.instagram.com/p/CAsA7jelahF/?utm_source=ig_embed

El museu també permet emular les experiències de la protagonista d’Alícia a través del mirall i endinsar-te en un món de màgia i fantasia, ple de flors que parlen, conills que tenen pressa i reines de cors.

Us agraden les històries de terror? El Museu de la bogeria us permet submergir-vos en un món fosc i tètric.

A la sala de Food Art podreu veure pintures, escultures i paisatges famosos de la història recreats amb fruita.

I per acabar la visita, res millor que deixar-se anar a la piscina de boles.

Finalment, en el museu de les il·lusions podreu compartir lavabo amb Donald Trump i Vladímir Putin o bé fer surf sense mullar-vos. No oblidis comprar l’entrada combinada per visitar els dos museus.

Informació elaborada en col·laboració amb Big Fun Museum

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -