16 juny 2024
spot_img
16 juny 2024

Tornen les activitats de Nadal al Palau Robert

Del 21 de desembre fins al 4 de gener, al jardí, s’hi podrà gaudir d’un concert, conta-contes, instal·lacions i tallers per a tots els públics

El Palau Robert torna a vestir-se de gala per acollir un Nadal ple d’activitats. I és que des del 21 de desembre fins al 4 de gener, el Jardí d’aquest equipament barceloní acollirà tota mena de propostes recreatives i culturals. Trobareu tota la informació al web.

Es tracta d’activitats per als veïns, lúdiques, però també sostenibles, i d’accés lliure i gratuït.

Concert de Nadal

Concert de jazz a càrrec de Carles Viarnès (piano) i Los Fumero (piano i contrabaix). Organitzat en col·laboració amb el Comissariat Cultural de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de Nadal Barcelona 2023.

Si fóssim flors

Instal·lació artístico-botànica de Marga Socias i Thomas Roper ens convida a flairar, tocar, observar, interactuar en un jardí de flors gegant. Es tracta de la provocació motor que ens porta cap a aquest univers creatiu i que ens interpel·la a posar-nos en el lloc de l’altre i en la cura i l’escolta d’allà on habitem.

A pas de pallassa

Narració oral a càrrec de Marta Gorchs. Aquesta història comença el dia que una dona va heretar el circ de la seva àvia. Un circ que viatja de poble en poble explicant la bonica història de tots aquells que són molt més d’allò que semblen. Un conte que us captivarà per la seva combinació de llenguatges.

Cibico

Instal·lació de joc a càrrec de Naïf Factory Lab. Activitat lúdica i interactiva de construcció d’espais a escala real, fabricats amb materials a base de pell de ceba, restes de cafè, pells de taronja, colorants naturals…

La casa del vent

Espectacle de contes amb objectes a càrrec de Sherezade Bardají. L’activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys i té una durada de 45 minuts.

Boles lluminoses

Taller de creació a càrrec de Koala Art for Kids. Instal·lació col·lectiva per a crear un gran mural lumínic. El panel estarà preparat amb forats per a poder inserir uns llums de led. A sobre de cada llum s’encaixaran unes boles de Ping-pong que cada participant podrà decorar al seu gust.

Pedres pintades

Taller plàstic a càrrec de Koala Art for Kids. Aprofitant l’exposició Dues pedres sobre la tècnica arquitectònica de la pedra seca, experimentarem amb diferents tècniques i elements com pipetes, l’esgrafiat o el dripping per il·lustrar pedres.

D’altra banda, aprofitant la visita també es pot gaudir de les exposicions que acull actualment el Palau Robert.

  • Dues Pedres. Paisatges persistents. A les sales 1 i 2.
  • Aquella eterna admiració. Centenari Alicia de Larrocha i Victoria de los Ángeles. A la sala 3.
  • Premi Miravisions de fotoperiodisme. Al Hall de l’entrada
  • Els drets humans al segle XXI. Al Jardí
  • Els llibres de la Generalitat republicana (1931-1939). A la sala 4

Totes les exposicions són d’accés lliure i gratuït.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -