27 maig 2024
spot_img
27 maig 2024

Tots els màsters que pots fer després d’estudiar Ciències de l’Esport

INEFC Barcelona i Lleida tenen una gran oferta formativa, presencial i en línia, per a totes aquelles persones que vulguin continuar formant-se en l'àmbit de l'activitat física i l'esport

Judith Castaño

Acabar la carrera no vol dir, ni de bon tros, posar punt final a la teva vida acadèmica. De fet, cada vegada són més les persones que decideixen continuar estudiant per a especialitzar-se en un àmbit en concret i trobar el que realment els agrada. El grau sol aportar una visió general, assenta les bases necessàries per a, posteriorment, poder assimilar els coneixements específics. El que de veritat ens permetrà destacar sobre la resta de graduats i graduades del nostre sector és una formació centrada en un tema en particular, o el que seria el mateix, un màster universitari o un postgrau.

Aquesta especialització és molt necessària en el sector de l'esport i de l'activitat física. Els i les graduades en CAFE (Ciències de l'Activitat Física i l'Esport) poden escollir entre una gran varietat de màsters després d'acabar la carrera: des de l'àmbit de la salut fins a la preparació de professionals d'alt rendiment, passant per la gestió d'esdeveniments i d'instal·lacions esportives, la docència o el dret esportiu. INEFC Barcelona i Lleida tenen una àmplia oferta formativa, presencial i en línia, per a totes aquelles persones graduades que volen continuar formant-se. Descobreix-los!

Encara no estàs subscrit a Junior Report?

Subscriu-te

Si tu o el teu centre esteu subscrits,
introdueix el perfil de xarxes socials o el teu usuari

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -