10 juny 2023
spot_img
10 juny 2023
spot_img

Tres alumnes de LCI Barcelona, finalistes del Hempel Award

Les estudiants de disseny de moda han presentat col·leccions inspirades en la vida salvatge, el lema del concurs en aquesta edició

Per Judith Vives

Tres alumnes del Títol Superior Oficial en Disseny de Moda de LCI Barcelona han quedat finalistes del Hempel Award, un concurs internacional de Moda destinat a joves dissenyadors en el qual competeixen les millors escoles de disseny del món.

Es tracta de Maria Molina amb la col·lecció ‘Rain Dust‘, Clàudia Camps amb ‘Introspection‘ i Judit Matas amb ‘Face to face‘.

Les tres han presentat col·leccions inspirades en la vida salvatge, ja que el lema d’aquesta edició és precisament “Wild Life“.

Segons Gabriel Torres, professor de disseny de LCI Barcelona i membre del jurat del Hempel Award: “Participar en aquest tipus de concursos dona visibilitat a les col·leccions dels estudiants i és una gran experiència a nivell personal i professional“.

Col·lecció ‘Face to face’ de Judit Matas. (LCI)

Aquest any, un total de 25 estudiants de Projecte Final d’Estudis s’han presentat a la convocatòria del Hempel Award. “Des de l’escola sempre se’ls motiva que es presentin tant a concursos nacionals com internacionals”, explica Torres.

A cada edició del Hempel Award se solen presentar més de 1.300 candidatures de tot el món i se seleccionen al voltant de 30 finalistes.

Alta costura a Pequín

Aquest any, els finalistes del Hempel Award presentaran les seves col·leccions confeccionades i acabades en una desfilada que inaugura la China Fashion Week a Pequín.

Posteriorment, un altre jurat s’encarrega de seleccionar els guanyadors entre les col·leccions finalistes. En aquesta ocasió, el professor de LCI Barcelona formarà part del jurat final.

De les tres alumnes seleccionades, Torres en destaca la creativitat del concepte desenvolupat i el treball artesanal. A més, un dels projectes destaca per la seva sostenibilitat, ja que treballa amb teixits fets a partir d’ampolles de plàstic de la Mediterrània dins el projecte B·SEArcular.

LCI Barcelona participa en el Hempel Award des de la seva cinquena edició, celebrada el 1997. En aquells dies el concurs es deia Brother Cup Contest.

Els alumnes del centre han aconseguit el primer premi en tres ocasions, el segon, quatre vegades, i cinc cops han guanyat el tercer.

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -