14 juliol 2024
spot_img
14 juliol 2024

Un estiu ple de dibuixos i animació

L’estiu és el moment ideal per provar noves experiències, com apuntar-se a un curs de dibuix

Gelats, platja, sandàlies, viatges… L’estiu evoca tota mena de llocs, sensacions i sabors. Però l’estiu és, sobretot, temps. Bon temps… i temps per fer allò que no podem fer la resta de l’any.

Per això, si tens afició per dibuixar, l’estiu és una època ideal per deixar volar la imaginació i reflectir-la sobre el paper o la pantalla. Fins i tot per aprofitar, aprendre i millorar la teva tècnica.

En aquesta època pots apuntar-te a molts cursos relacionats amb el dibuix i la il·lustració: durant el mes de juliol, l’Escola Joso ofereix fins a 12 cursos diferents.

Molts són la versió estiuenca dels cursos acadèmics que es realitzen al llarg de l’any, per això són una oportunitat única de provar-los per decidir si ens interessen. Com el tràiler d’una pel·lícula.

 

Per als iniciats i els qui s’inicien

Un curs d’estiu és més relaxat, però igualment útil. Pot servir-nos per ampliar coneixements. Per exemple, per als qui ja dominen el Photoshop, el curs de Disseny de Personatges per a Videojocs és una opció atractiva i amb futur laboral.

Però si encara ens falta aquesta base, el curs d’Il·lustració amb Photoshop és una bona manera d’introduir-nos en les tècniques de color digital més habituals.

Una altra opció és el curs de Còmic i Il·lustració amb Clip Studio Paint, un dels programes més utilitzats pels autors de manga. Amb aquest curs d’iniciació coneixerem les eines bàsiques d’aquest software.

I un dels cursos més nous és el de Creació d’Àlbum d’Il·lustració Infantil. Si tens sensibilitat i interès per la il·lustració infantil, aquest és el teu curs: aprendràs a planificar i elaborar un àlbum d’il·lustracions.

Molts estudiants de l’Escola Joso van provar un curs d’estiu abans de decidir-se a iniciar una carrera artística. Escola Joso)

Per als joves i els encara més joves

Encara que semblin cursos una mica tècnics, hi ha opcions per a tots els públics. De fet, els cursos estiuencs de Còmic i Manga, on s’ensenya a crear una història des de zero, reben cada any alumnes força joves.

Per aquest motiu, l’Escola Joso va crear el curs de Còmic/Manga per Nens. Pensat per a dibuixants de 8 a 13 anys, se centra en el disseny de personatges i el desenvolupament de tècniques bàsiques de dibuix.

Segons Josep Maria Polls, cap d’estudis de l’Escola Joso, l’objectiu és “provar una formació artística i passar un estiu agradable aprenent”.

Si voleu un estiu de dibuixos, amb aquests cursos serà com menjar-se un gelat: l’única cosa difícil serà escollir quin!

https://www.instagram.com/p/BxaQXV6luyp/?utm_source=ig_web_copy_link

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -