25 maig 2024
spot_img
25 maig 2024

Un estiu per desenvolupar la teva creativitat al món del disseny

LCI Barcelona llança una nova edició del campus d’estiu amb cursos sobre disseny i arts visuals

Per Judith Vives

Aprofitar l’estiu i les vacances per posar en pràctica les habilitats creatives. Aquesta és la proposta de l’escola LCI Barcelona, ​​que organitza una nova edició del seu campus d’estiu oferint cursos de disseny i arts visuals divertits i amb un enfocament ben pràctic.

El campus d’estiu està adreçat a persones que sentin passió pel disseny i vulguin posar a prova les seves habilitats o descobrir noves passions. Però, sobretot, els cursos d’aquest any estan dirigits a estudiants dels darrers cursos d’ESO i Batxillerat que vulguin enfocar la seva carrera dins el sector del disseny però que encara no tinguin gaire clar en quin àmbit.

En aquest sentit, el programa inclou un curs multidisciplinari d’iniciació al disseny de moda, gràfic, interiors i producte. Aquest programa proposa un viatge pel món de la creativitat per experimentar en primera persona com pensa i treballa un dissenyador de moda, gràfic, interiors i producte.

Segons expliquen a LCI Barcelona, ​​el curs està dissenyat especialment per a joves que es plantegen continuar estudiant però que encara no saben en quin sector enfocar-se, ja que els permet explorar cada sector del disseny i les arts visuals.

Durant aquest curs multidisciplinar, els alumnes posaran en pràctica els seus coneixements desenvolupant projectes específics en cada àrea del disseny.

 

 

Cursos d’estiu especialitzats

A més del curs multidisciplinari, el campus d’estiu de LCI Barcelona també ofereix alguns cursos més especialitzats, com ara l’Animació del Disseny Gràfic, l’Interiorisme, el Disseny de Moda o de Producte, el Desenvolupament de Videojocs i la Fotografia Digital.

L’oferta de graus i màsters de LCI Barcelona cobreix tots aquests àmbits del disseny, per això aquests cursos d’estiu són ideals per tenir un primer contacte i veure amb quin ens sentim més còmodes i identificats.

 

 

Descobrir la teva vocació

Els cursos destaquen, a més, perquè són molt pràctics i estan enfocats al desenvolupament d’un projecte, fet que permet comprovar la utilitat d’aquests estudis i veure en primera persona l’aplicació del disseny en casos pràctics.

Tal com destaquen des de LCI Barcelona, ​​el disseny no només és a tot arreu, sinó que és també “un estil de vida, una manera d’entendre allò que ens envolta i una poderosa eina per millorar la vida de les persones”.

Per apuntar-se a aquests cursos d’estiu no cal tenir experiència artística prèvia: només necessiteu tenir ganes de treballar el vostre talent i descobrir noves habilitats creatives.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -