23 juliol 2024
spot_img
23 juliol 2024

Si vols saber-ne més…

Coneix algunes de les iniciatives més importants per salvar el clima

Al món hi ha moltes persones, associacions i governs implicats en la lluita contra l’escalfament global. Si tens curiositat per saber-ne més i vols unir-te a ells, aquí tens algunes iniciatives per començar.

Leonardo DiCaprio ens demana que actuem 

Leonardo DiCaprio, actor de pel·lícules com Titanic, The Wolf of Wall Street o The Revenant, està totalment compromès en la lluita contra el canvi climàtic. Ell és el productor d’un documental de National Geographic titulat Before the Flood [Abans de la inundació].

Creus que el canvi climàtic té solució?

Aquí podràs veure en dos minuts què és l’Acord de París, els efectes del canvi climàtic i possibles solucions. La WWF és una de les ONG mediambientals més importants del planeta: la seva missió és conservar la naturalesa i les espècies que habiten en ella.

Agenda 2030: Tot el que necessites saber

Has sentit a parlar dels Objectius de Desenvolupament Sostenible? I de l’Agenda 2030? Tots els països del món han pactat 17 objectius per combatre el canvi climàtic i hauran de complir-los per llavors. Vols saber quins són i com aconseguir-los?

Les claus per fer front al canvi climàtic

Voler canviar el món sense entendre’l és impossible! L’educació és fonamental per enfrontar els problemes que suposa el canvi climàtic a les nostres vides. La UNESCO, l’Organització de Nacions Unides per l’Educació, la Ciència i la Cultura, ens explica en aquest vídeo les claus per entendre aquest fenomen.

“Espanya: cap a un clima extrem”

Greenpeace, una de les ONGs mediambientals més reconegudes, elabora cada any un informe sobre les conseqüències del canvi climàtic a Espanya: Sabies que el nivell del mar pujarà tant que podria destruir platges com la de Benidorm o Sant Sebastià?

La innovació tecnològica: una gran ajuda

Els avanços i invencions científiques, com les energies renovables i les tecnologies que ajuden a estalviar el consum formen part de la innovació que ens ajuda a enfrontar al canvi climàtic.

El passat i el futur del nostre planeta

Atreveix-te a descobrir aquest joc de la NASA per veure com l’escalfament global afecta el nostre planeta: comprova com ha canviat la quantitat de gel al mar, el nivell de l’aigua de mars i oceans, la pujada de temperatures i les emissions de CO2 del passat, present i futur.

Joves i canvi climàtic

La Unió Europea demana als joves que donin la seva opinió sobre el canvi climàtic: Tu què en penses? Creus que pots fer alguna cosa per millorar la situació? Aprèn com influïm en el clima amb aquest joc.

Joc de la UE sobre el canvi climàtic (Web de la Unió Europea)

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -