25 maig 2024
spot_img
25 maig 2024

Un any de política a Junior Report

El diari per a joves compleix el seu primer aniversari: descobreix les principals notícies polítiques

Al llarg d’aquest primer any ple de notícies i actualitat, a Junior Report hem tractat temes polítics tan importants com la sortida del Regne Unit de la Unió Europea o el primer any de mandat de Donald Trump com a president dels Estats Units.

Sovint, la política ens sembla quelcom molt llunyà i difícil d’entendre, però saber com funcionen els governs i institucions és molt important per defensar els nostres drets i protestar contra allò que considerem injust.

Per això, arran del 9 de maig: Dia d’Europa, t’hem explicat qui governa a Europa i quines són les institucions europees. També t’hem explicat com funcionen altres sistemes polítics, com el comunisme, a països com Corea del Nord o Cuba.

https://www.instagram.com/p/Bht8Q7vBQlR/?utm_source=ig_embed

L’actualitat política també ens ha servit per parlar d’altres temes com la crisi dels refugiats i les seves conseqüències a Europa, els referèndums celebrats al món o la situació de les nenes i les dones en àmbits com la salut, l’educació o la seguretat.

Neix un nou diari per a joves

El 16 de maig de 2017 s’engegava Junior Report, el diari per a joves lectors.

L’objectiu d’aquest projecte periodístic és explicar les últimes notícies i els temes d’actualitat, adaptant la informació per fer-la més accessible i que els joves lectors entenguin el que succeeix al món on viuen.

A Junior Report t’expliquem què passa però també qui són els protagonistes, quins són les claus de la notícia i els motius que expliquen el perquè. Perquè el coneixement és poder!

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

 

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -