14 juliol 2024
spot_img
14 juliol 2024

ESCAC es converteix en el ‘partner’ cinematogràfic de Junior Report

L’escola de cinema impulsa l’educació audiovisual i prepara els cineastes i showrunners del futur

L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) s’ha unit com a partner audiovisual del diari Junior Report. Amb aquest acord, el canal per a joves creix i amplia la seva cobertura amb continguts relacionats amb el cinema i l’audiovisual.

Fruit d’aquest acord es potenciarà el compromís de publicar a Junior Report una sèrie d’articles relacionats amb els estudis de cinema i la formació audiovisual.

Amb aquests articles, ESCAC presentarà casos d’èxit dels alumnes dels seus cursos especialitzats en direcció, guió, fotografia i altres camps de la creació del cinema i de l’audiovisual, i també donarà a conèixer les sortides professionals d’aquesta formació.

Els continguts també mostraran, de la mà d’experts i professors de l’escola, les principals tendències i novetats en el món de cinema i de les sèries.

 

Cinema i sèries en els diaris RED

Amb la col·laboració de l’ESCAC, Junior Report reforça la seva aposta pels continguts informatius i educatius en l’àmbit dels estudis de cinema. Comptaran amb un espai propi dins d’aquest digital informatiu destinat al públic jove.

D’altra banda, ESCAC ofereix la seva col·laboració als centres escolars del projecte RED per facilitar l’assistència i la cobertura d’esdeveniments organitzats pel centre, com ara festivals de curts, rodatges i classes magistrals impartides per creadors de prestigi.

Estudiant de l’ESCAC durant el rodatge d’una pel·lícula. (Pau Mira / ESCAC)

La signatura de l’acord va comptar amb la presència de Sergi Casamitjana, director de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i Miquel Arasa, responsable de Blue Globe Media, empresa editora de Junior Report.

“Pel seu caràcter transversal, Junior Report i el projecte RED tenen com a objectiu arribar a diferents àmbits de la cultura i el coneixement. Comptar amb la col·laboració d’una escola com l’ESCAC ens permet centrar-nos en la formació audiovisual, essencial per entendre el món d’avui”, valora Miquel Arasa.

“Actualment, la narració és audiovisual i per això és imprescindible traslladar-la a les aules. En aquest sentit, la col·laboració entre ESCAC i Junior Report pot suposar un pas important per apropar la narrativa audiovisual als alumnes de secundària”, afegeix per la seva banda Sergi Casamitjana.

Junior Report promou el pensament crític dels estudiants. Fes-te soci i dona suport al projecte!

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -