29 maig 2024
spot_img
29 maig 2024

Junior Report cedeix la seva portada a notícies produïdes per estudiants de secundària

Destaquem els millors articles elaborats pels estudiants de secundària que participen en el projecte Revista Escolar Digital, impulsat per Junior Report

Aquesta setmana és especial. Junior Report cedeix la seva portada per destacar els millors articles produïts per estudiants de secundària i batxillerat que han participat al llarg del curs en el projecte Revista Escolar Digital (RED), impulsat per Junior Report.

Durant l’any, més de 300 alumnes de vuit centres de Catalunya han participat en aquesta iniciativa pionera. Són Escola Gem (Mataró), Escola Pia Santa Anna (Mataró), Bell-lloc (Girona), INS Montgròs (Sant Pere de Ribes) i les barcelonines Escola Pia Nostra Senyora, Escola Projecte, Escola Loreto Abat Oliba i Institut Les Corts.

Fomentar l’esperit crític, lluitar contra les fake news i la desinformació i aplicar les noves tecnologies digitals en la redacció periodística són alguns dels objectius del Projecte RED.

“El Projecte RED s’ha convertit en un altaveu per als alumnes i les seves inquietuds, i potencia la seva autonomia i la seva creativitat”, assegura Elisabet Claus, periodista i coordinadora de la xarxa de diaris digitals.

https://www.instagram.com/p/ByGVlLJIT7j/?utm_source=ig_embed

Premis RED

Per premiar l’esforç dels joves periodistes, Junior Report ha convocat la primera edició dels Premis RED. Tindrà lloc aquest dijous 13 de juny a l’auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, partner universitari del projecte.

https://www.facebook.com/JuniorReportLV/posts/2188959374558419

Els Premis RED 2019 tenen diferents categories: el Premi ACER al millor contingut multimèdia, el Premi Microsoft al millor projecte desenvolupat en xarxa i el Premi Cloudalia al millor ús de la tecnologia aplicada, a més a més de l’esment especial Trinity College al millor contingut en anglès.

Aquesta setmana podreu llegir algunes de les millors peces elaborades al llarg del curs. Han estat seleccionades pel seu llenguatge clar, rigor periodístic i també per l’ús d’elements multimèdia.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -