13 abril 2024
spot_img
13 abril 2024

Junior Report llança ‘A Fons’, un nou projecte per tractar els temes d’actualitat en profunditat

El diari per a joves aposta per la informació didàctica i explicativa sobre els grans temes d’actualitat

El diari per a joves Junior Report estrena ‘A Fons’, un nou projecte informatiu que té com a objectiu explicar els grans temes d’actualitat en profunditat, amb un enfocament didàctic que també permeti treballar aquestes qüestions a l’aula. 

Cada mes, l’equip de periodistes de Junior Report elaborarà una sèrie d’articles centrats en un tema d’actualitat, que es treballarà des de diferents perspectives: gènere, canvi climàtic, salut mental

Tot aquest contingut anirà acompanyat d’una sèrie d’activitats didàctiques elaborades per l’equip de pedagogs de Junior Report. Aquestes activitats es podran treballar a l’aula en sessions de 4-6 hores, tot promovent el debat i la reflexió entre l’alumnat sobre diferents qüestions d’interès global. 

El projecte aterra amb un primer Tema ‘A Fons’ dedicat a l’Educació Sexual: els i les joves aprendran a diferenciar conceptes clau com sexe i gènere, entendran què són les infeccions de transmissió sexual, analitzaran els mites i tabús que encara avui existeixen sobre la sexualitat i debatran sobre la importància del consentiment sexual. 

Aquests continguts es complementaran amb notícies d’actualitat publicades a la secció Universo JR de La Vanguardia. Per sol·licitar més informació sobre el nou projecte informatiu de Junior Report, podeu visitar la web dels Temes A Fons.

Actualitat per treballar a l’aula

Així mateix, Junior Report continua apostant per la informació per als lectors més joves a través de La Notícia del Dia: una secció que presenta cada dia un tema d’actualitat global, amb les claus informatives i la informació de context necessària per entendre tots els detalls, protagonistes, causes i conseqüències de la notícia. 

El diari pretén esdevenir un mitjà de referència per a docents, famílies i estudiants que volen seguir les claus de l’actualitat i entendre el món que ens envolta de manera didàctica i accessible, tot promovent el pensament crític. Cada notícia compta amb materials i recursos educatius per treballar a l’aula., disponibles sota subcripció.

Treballa els temes A FONS a l’aula

T’expliquem com treballar les seqüències didàctiques que complementen els temes A FONS i com comptar amb tutorització periodística.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -