17 abril 2024
spot_img
17 abril 2024

Junior Report reforça la seva proposta educativa

El diari per a joves millora els materials didàctics per treballar l’actualitat a l’aula, fomentant el pensament crític entre l’alumnat

Junior Report comença el curs amb novetats. Aquest 2023, el diari de joves lectors ha celebrat el sisè aniversari: sis anys en què l’objectiu continua sent informar sobre el que passa al món de forma senzilla i didàctica, perquè els primers lectors de premsa escrita entenguin les notícies i coneguin les claus informatives.

Cada dia, l’equip de periodistes del diari redacta la Notícia del Dia i fa una sèrie de recursos didàctics per treballar el tema d’actualitat a l’aula. Aquests materials inclouen les idees principals del text, un exercici de vocabulari i comprensió lectora i una activitat per desenvolupar a classe.

Ara, amb l’inici del nou curs escolar 2023-2023, Junior Report reforça la seva proposta informativa, millorant els materials didàctics i adaptant millor aquest contingut als estudiants.

Per assolir aquest objectiu, el diari incorpora a la seva plantilla un assessor pedagògic, encarregat de supervisar tots els materials pedagògics de Junior Report. Aquest s’encarregarà d’adaptar i ajustar millor tot el contingut als diferents objectius pedagògics i situacions d’aprenentatge.

Millora del rendiment de la web

Conjuntament amb aquest reforç informatiu i pedagògic, Junior Report aplicarà una sèrie de millores tècniques per millorar el rendiment de la pàgina web. Com a conseqüència, les webs de junior-report.media i junior-report.cat estaran inactives fins el proper dilluns 11 de setembre. Aquest dia el diari reprendrà l?actualitat informativa, oferint una notícia cada dia amb materials didàctics per treballar a l’aula.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -