25 juny 2024
spot_img
25 juny 2024

Kumon busca emprenedors amb vocació educativa que vulguin obrir el seu propi centre

Obrir una franquícia ofereix una gran oportunitat d’autoocupació i la possibilitat d’obtenir grans beneficis

La teva vocació és l’educació? Tens un caràcter emprenedor? Si sou una suma d’aquests dos perfils, teniu una gran oportunitat a Kumon. Aquesta cadena de centres educatius, una de les empreses capdavanteres a nivell mundial, ha transformat l’aprenentatge infantil amb el seu model educatiu. I busca docents emprenedors per ampliar la seva xarxa de centres obrint noves franquícies.

Kumon compta actualment amb presència a més de 60 països i més de 25.000 centres franquiciats que ofereixen formació a més de 4 milions de nens arreu del món. Aquest centre ofereix la possibilitat als docents amb esperit emprenedor dobrir una franquícia de Kumon per estendre aquest model pedagògic pel territori.

Per obrir una franquícia Kumon cal un títol universitari, per poder garantir la qualitat educativa del projecte. Amb baixos costos inicials i una projecció dingressos atractiva, resulta una gran oportunitat per a docents emprenedors. A Espanya compten amb 200 centres, però hi ha moltes zones per cobrir amb noves franquícies, per la qual cosa l’oportunitat d’autoocupació amb resultats garantits és realment única. El centre busca, en concret, focalitzar-se a l’àrea metropolitana de Barcelona, a zones com ara Hostafrancs, Sarrià, Les Corts, Nou Barris, Cornellà i Hospitalet.

Formació centrada a l’alumne

A diferència dels models d’ensenyament tradicionals, Kumon se centra en l’alumne i li ofereix una formació motivadora. Amb programes d’aprenentatge dissenyats per buscar el potencial únic de cada estudiant, aquest centre forma individus responsables i competents, maximitzant-ne la capacitat des d’edat primerenca.

La possibilitat dobrir un centre Kumon és una oportunitat única. Amb una inversió estimada entre 15.000 i 25.000 euros, la franquícia ofereix beneficis a mitjà i llarg termini. Els franquiciats es beneficien d‟un model de negoci dissenyat per generar oportunitats d‟autoocupació, amb baixos costos inicials i una projecció d‟ingressos atractiva.

L’obertura d’un centre Kumon segueix un procés estructurat, des de la sol·licitud inicial fins a la formació i la posada en marxa del centre. Amb avantatges com el mètode exclusiu i materials, una marca consolidada amb més de 60 anys d’experiència i una plataforma digital innovadora, Kumon es presenta com l’elecció ideal per a aquells que volen marcar la diferència en l’educació.

Qualitat i innovació

El model pedagògic de Kumon destaca per la qualitat i la innovació. Hi juga un paper essencial el material didàctic, que està concebut com una eina d’aprenentatge autònom. Això permet que els estudiants construeixin el seu coneixement de manera individualitzada, potenciant habilitats i actituds essencials per al creixement acadèmic i personal. La individualització del procés daprenentatge és clau, convertint lalumne en el protagonista del seu propi desenvolupament educatiu.

Els orientadors exerceixen igualment un rol crucial. Més enllà de ser simples transmissors de coneixement, aquests professionals guien els estudiants cap a la independència i l’amor per a l’aprenentatge. El perfil d’un orientador de Kumon destaca per la vocació educativa, passió per treballar amb nens i desig de marcar la diferència en l’educació i la vida dels estudiants. Amb requisits acadèmics i habilitats emprenedores, els orientadors són peces fonamentals a l’engranatge de Kumon, rebent formació contínua per oferir un servei d’excel·lència.

A més, Kumon compta amb la plataforma educativa Kumon Connect, que integra el material didàctic exclusiu amb tecnologia avançada. Aquesta plataforma permet als estudiants treballar còmodament des de qualsevol lloc, combinant el millor dels dos mons: la tradició i la innovació. Kumon Connect ofereix un seguiment individualitzat, mantenint la connexió entre l’alumne, la família i l’orientador.

Com funciona Kumon?

Els alumnes, en arribar al centre, fan una prova de diagnòstic per identificar-ne el nivell. Amb programes com Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura o Kumon English, dediquen temps diari per estudiar. Dos dies a la setmana resolen tasques sota la supervisió de l’orientador, ja sigui presencial o en línia, mentre que els altres cinc dies estudien a casa.

El recorregut de l’alumne a Kumon és progressiu. Des del desenvolupament de la capacitat d’estudi i de concentració fins a l’autonomia total, Kumon construeix una base sòlida per a l’aprenentatge. La plataforma Kumon Connect reforça aquesta progressió i ofereix una experiència d’aprenentatge adaptativa i personalitzada.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -