23 febrer 2024
spot_img
23 febrer 2024

LCI Barcelona es posiciona al Multivers Creatiu

L’escola de Barcelona és la que ofereix més especialitats de disseny, a més de comptar amb 23 campus repartits pels cinc continents

Per Judith Vives

En l’àmbit acadèmic, el disseny té especialitats tradicionals com el disseny de moda, d’interiors, de producte i disseny gràfic. No obstant això, els últims anys s’han afegit noves formacions com ara fotografia, animació i disseny de videojocs. L’oferta formativa que ofereix l’escola de disseny LCI Barcelona constitueix un autèntic Multivers Creatiu en el qual els alumnes poden especialitzar-se sense deixar de conèixer altres àmbits.

Per posar en valor aquesta oferta, LCI Barcelona ha llançat la campanya Create Yourself, que inclou un vídeo però també una sèrie d’avatars il·lustrats que representen els diferents camps de formació a l’escola.

LCI és l’escola de disseny i arts visuals que ofereix més especialitats a Barcelona. També és el centre amb més campus internacionals: un total de 23 repartits pels cinc continents. Aquestes característiques ofereixen un valor afegit als seus estudiants, que poden complementar la seva formació amb estudiants i professionals d’altres especialitats per créixer en direccions molt diferents.

“Som l’escola de disseny i arts visuals de Barcelona que ofereix més opcions d’especialització i, gràcies a això, podem oferir als estudiants un gran enriquiment en àrees complementàries a la que triïn de base”, explica Jordi Rotllan, director de Comunicació de LCI Barcelona.

A diferència d’altres escoles de disseny, els graus de LCI Barcelona permeten especialitzar-se en un àmbit des del primer curs. Alhora, els estudiants fan treballs i projectes amb alumnes d’altres disciplines, fet que els permet conèixer altres camps. “A les empreses creatives tot funciona a partir de projectes que desenvolupen equips multidisciplinaris, per això és tan important dominar el teu camp d’especialització com entendre el llenguatge i funcionament d’altres disciplines”, explica Rotllan.

 

Desenvolupar la personalitat i el talent personal

LCI Barcelona enfoca la formació dels alumnes perquè no perdin la seva personalitat i desenvolupin els seus propis talents. “Ajudem els joves a ser grans professionals sense que hagin de deixar de ser qui són: els ajudem a potenciar tots els seus talents i enriquir-se amb el talent dels altres”, expliquen des de l’escola.

Per aquest motiu, l’equip de LCI anima els estudiants a fer-se preguntes diferents sobre les seves expectatives de futur. En lloc de preguntar-nos en què ens agradaria treballar, hem d’anar més enllà i descobrir què ens motiva i ens inspira, amb quina activitat se’ns passa el temps volant. “En base a les seves respostes, acompanyem els joves en la seva formació”, conclouen des de LCI.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -