25 juny 2024
spot_img
25 juny 2024

LCI Barcelona i Junior Report amplien el seu acord per promoure el disseny entre els joves

La col·laboració té com a objectiu fomentar la creació i difusió de recursos i materials sobre disseny en totes les seves vessants

L’escola LCI Barcelona ha ampliat l’acord amb Junior Report i potenciarà així la col·laboració com a partner del diari per a joves lectors. La col·laboració té com a objectiu fomentar la creació i la difusió de recursos i materials sobre disseny i arts visuals en tots els seus vessants: disseny de moda, disseny gràfic, disseny d’interiors, animació, videojocs i fotografia.

Fruit d’aquest conveni, els equips de LCI Barcelona i del diari crearan continguts amb l’objectiu d’orientar els redactors joves en l’àmbit del disseny, les arts visuals, el management i la innovació. En aquests articles es posarà èmfasi en lús de materials i tècniques sostenibles, un dels valors que lescola fomenta entre lalumnat.

Així mateix, gràcies a l’ampliació de l’acord, LCI Barcelona col·laborarà amb la iniciativa de Junior Report GO i promourà activitats presencials amb estudiants de batxillerat a la nova seu que l’escola obrirà al districte 22@ de la capital catalana. L’objectiu és que els joves reporters coneguin de primera mà com funciona el centre i quin tipus d’estudis hi poden desenvolupar.

El director de Junior Report, Francesc Castanyer, celebra que es consolidi la col·laboració amb LCI Barcelona, que té com a objectiu principal que els estudiants tinguin accés a materials contextualitzats, rigorosos i pràctics per informar-se sobre l’àmbit del disseny i les arts visuals, debatre i opinar . “L’acord amb LCI ens permet apropar el món del disseny i les arts visuals als centres educatius i que puguin conèixer les sortides professionals que hi ha vinculades al món de la moda, el disseny gràfic, l’interiorisme, l’animació, els videojocs o la fotografia”, ha assegurat Castanyer.

Per part seva, la directora general de LCI Barcelona, Sílvia Viudas, també ha valorat molt positivament l’ampliació de l’acord amb Junior Report. Aquesta col·laboració ens permet reforçar els vincles amb els instituts d’ensenyament mitjà i apropar la formació en disseny i arts visuals que oferim a LCI Barcelona als joves que s’estan plantejant el seu futur professional”.

Aquest acord servirà per reforçar vincles amb els instituts d’ensenyament mitjà i permetrà a l’escola de disseny i arts visuals aportar coneixements a tots aquells estudiants de secundària i batxillerat interessats en el disseny de moda, el disseny gràfic, el disseny d’interiors, la animació, els videojocs o la fotografia.

LCI Barcelona és una institució pionera en la formació de disseny i arts visuals, entesos com una eina per millorar i cercar solucions per a les persones, la societat i l’empresa. El centre ofereix graus, cicles formatius de grau superior (CFGS), màsters i postgraus, entre d’altres programes, tots impartits per professors que combinen l’activitat docent amb la professional als seus respectius sectors.

‘Orientació acadèmica’

Dins l’acord també es donarà continuïtat a la secció creada a Junior Report sobre orientació acadèmica i noves professions. En aquest apartat es publiquen articles sobre les noves tendències formatives i consells per orientar els estudiants a l’hora de triar els estudis.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -