29 maig 2024
spot_img
29 maig 2024

LCI Barcelona s’avança a Sant Jordi amb diferents activitats

L’esdeveniment se celebrarà el 18 d’abril a les instal·lacions de l’escola al carrer Balmes

LCI Barcelona s’afegeix a les celebracions de la tradicional festa de Sant Jordi amb l’organització d’un esdeveniment en el qual tindran lloc diferents activitats relacionades amb el disseny i la creativitat.

Aquest peculiar Sant Jordi tindrà lloc el proper dijous 18 d’abril i estarà replet d’activitats culturals i literàries. L’actual campus de LCI Barcelona, ubicat al carrer Balmes 209 i 207, es convertirà en un epicentre de creativitat i cultura, oferint una àmplia gamma de propostes per a tots els gustos.

L’esdeveniment comptarà amb la celebració d’un mercat literari i de disseny, i a més es celebraran tallers, presentacions de llibres i altres activitats.

Mercat literari i de disseny

Des de les 12:00h fins a les 18:00h, el vestíbul d’entrada de Balmes 209 es transformarà en un vibrant mercat on els estudiants exhibiran i vendran les seves creacions artístiques i dissenys relacionats amb la festivitat de Sant Jordi. A més, els assistents tindran l’oportunitat d’adquirir una varietat de llibres de les editorials Gustavo Gili, Superflua, Blume, Tenov i Felicitat Duce.

Tallers i presentacions de llibres

La jornada continuarà amb una sèrie de tallers, activitats i presentacions de llibres que abasten diversos temes i disciplines:

Taller “El Motor Creatiu”: De 10:00h a 11:00h a l’Àgora, els participants podran submergir-se en una activitat dirigida per Carlota Juncosa, centrada en explorar els beneficis d’exercitar la imaginació en el dia a dia, inspirada en la seva obra “El Motor Creatiu”.

Taller “Exlibris”: Des de les 11:30h fins a les 14:30h a l’Àgora, Natalia Ros impartirà un taller dedicat a la creació d’exlibris, els segells que identifiquen el propietari d’un llibre, una oportunitat única per explorar la tradició artística d’aquests marcadors literaris.

Presentació del llibre “Dapper Dan. Fabricat a Harlem” amb Martín Torres: A partir de les 12:30h a l’Aula 304, Torres compartirà detalls sobre la fascinant vida de Dapper Dan, una figura icònica de Harlem, a través de la presentació d’aquest llibre que retrata l’evolució de l’estil urbà.

Quiz sobre llibres i escriptors: De 16:00h a 16:45h a l’Àgora, Javier Moreno posarà a prova el coneixement literari dels participants amb un entretingut quiz, on el guanyador rebrà un premi especial.

Taller “Drawing Fashion”: A partir de les 17:00h a l’Aula 205, Lucy Victoria Davis oferirà un taller pràctic sobre il·lustració de moda, explorant tècniques i objectius comunicatius a través del dibuix.

Presentació del llibre “El president de Barcelona” amb Òscar Sarramia: A les 17:30h a l’Aula 202, Sarramia compartirà els entramats de la seva novel·la gràfica que narra les experiències d’un dibuixant al cor de Barcelona.

Intercanvi de llibres i exposició d’exlibris

La jornada conclourà amb un intercanvi de llibres a l’Àgora, acompanyat de música en viu a càrrec de dos talents estudiants de l’escola. A més, des del 16 d’abril, els visitants podran gaudir d’una exposició d’exlibris realitzats pels estudiants de primer curs del Grau en Disseny Gràfic, ubicada al vestíbul de Balmes 209.

Les inscripcions per participar en les activitats estan obertes i es poden realitzar a través del següent enllaç: Inscripcions. Les places són limitades.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -