23 juliol 2024
spot_img
23 juliol 2024

LCI Barcelona triplicarà el nombre d’alumnes gràcies al seu nou campus

El nou centre, ubicat al districte 22@, destaca per la seva aposta per la sostenibilitat

LCI Barcelona està a punt d’inaugurar el seu esperat nou campus per al proper curs 2024/2025, després d’una inversió de 35 milions d’euros. Aquest canvi d’ubicació marca una fita després de tres anys d’obres, fins i tot enmig de la pandèmia, i permetrà a l’escola de disseny i arts visuals augmentar la capacitat passant de 1.000 a 3.000 estudiants per curs.

El nou campus, ubicat al districte 22@ de la Ciutat Comtal, marca un canvi significatiu per a LCI Barcelona, deixant enrere la seva seu al carrer Balmes 209. Aquesta nova ubicació estratègica envoltarà el centre amb més de 1.500 empreses, majoritàriament vinculades al món de la innovació i la creativitat.

“És l’entorn perfecte per als nostres estudiants, que no només es beneficiaran de l’atmosfera inspiradora dins del campus, sinó que també podran observar de prop el dia a dia de les empreses principals del sector creatiu i innovador”, explica Silvia Viudas, directora general de LCI Barcelona.

Sostenibilitat i responsabilitat mediambiental

El nou campus estarà equipat amb l’última tecnologia per garantir l’excel·lència a l’educació dels estudiants, amb laboratoris més ben ubicats i espais més amplis per fomentar el desenvolupament màxim dels joves talents. Tot i això, un dels aspectes més destacats del nou edifici és el seu enfocament en la sostenibilitat i la responsabilitat mediambiental.

LCI Barcelona ha obtingut la certificació de sostenibilitat BREEAM, destacant-ne el compromís amb els nous estàndards mediambientals. El disseny de ledifici inclou una façana d’alumini reciclable al 100% i una estructura metàl·lica també recuperable i reciclable. A més, s’han implementat mesures per maximitzar l’eficiència energètica, com l’ús d’energia fotovoltaica i la recol·lecció d’aigües grises i pluvials per al reg i el manteniment de zones verdes.

Claude Marchand, CEO de LCI Education, destaca la importància dels campus urbans a ciutats dinàmiques i creatives, subratllant que la nova ubicació de LCI Barcelona permetrà atraure estudiants i professionals de tot el món, cosa que també tindrà un impacte econòmic positiu a la ciutat.

Amb l’obertura del nou campus, LCI Barcelona es posiciona com un referent a Europa i al món, consolidant-ne la rellevància en l’àmbit educatiu i creatiu.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -