28 maig 2024
spot_img
28 maig 2024

Més de 200 redactors RED entrevistaran el grup musical The Tyets

El proper dilluns, 29 d’abril, alumnes de dinou centres educatius participaran en la macro roda de premsa ‘La Quedada’ 

Dos-cents alumnes de diverses escoles de Catalunya assistiran a l’esdeveniment de ‘La Quedada’, una iniciativa de Junior Report que els permetrà entrevistar en directe els cantants mataronins Xavier Coca i Oriol de Ramon, més coneguts com The Tyets.

L’acte tindrà lloc el 29 d’abril a les 16.00 h en el HUB Social de la Fundació Bofill. Els estudiants, que formen part del projecte RED, participaran a la macro entrevista amb acreditacions de premsa i equipats amb telèfons mòbils i càmeres per poder gravar les imatges de la jornada. Cada redacció escolar tindrà l’oportunitat de fer algunes preguntes als artistes del moment. Els redactors júnior exerciran de periodistes professionals i viuran el periodisme de manera experiencial en un context informatiu real. 

L’acte compta amb la participació de dinou revistes escolars: Satorras Report, STM Report, IE Lluís Millet Report, Nostra Senyora Report, Fedac Sant Andreu Report, El Pilar Report, GEM Report, La Salle Premià Report, Ins Montgròs Report, Creu de Saba Report, Roca Report, Tordària Report, Pérez Iborra Report, Els Roures Report, L’Alzina Report, IE Rec Comtal Report, Fedac Horta Report, Pineda L’H Report i La Muntanyeta Report.

Activitats JR GO 

La iniciativa Revista Escolar Digital (RED), impulsada pel diari Júnior Report i amb el suport de LCI Barcelona, Blanquerna i Acer for Education, col·labora amb més de 100 centres educatius de tota Espanya que gestionen, dirigeixen i redacten els seus propis periòdics escolars. 

L’acte de ‘La Quedada’ és una de les activitats que es realitzen fora de l’aula i que permet als redactors RED cobrir esdeveniments com a periodistes professionals. A més d’aquesta activitat, el projecte ha permès als alumnes cobrir esdeveniments del món de la cultura, com obres de teatre o la gala dels Premis Gaudí; gaudir de tallers de ràdio i música impartits per professionals; i també entrevistar personalitats reconegudes com el presentador i actor de doblatge Jordi Cruz, els escriptors Care Santos, Paula Ferrer i Molina, Silvestre Vilaplana i Blue Jeans.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -