28 maig 2024
spot_img
28 maig 2024

Un any de tecnologia a Junior Report

El diari per a joves compleix el seu primer aniversari: descobreix les principals notícies tecnològiques

Xarxes socials, plataformes digitals, pàgines web, entorns virtuals… Internet i les noves tecnologies defineixen la manera en què consumim, ens informem o parlem amb els nostres amics. Però, a quin preu?

Aquest any hem estat molt pendents de les fake news: notícies falses que es difonen a gran velocitat i que són molt difícils de desmentir.

Les notícies falses poden ser molt més que una broma pesada: poden convertir-se en tot un negoci i fins i tot s’utilitzen per manipular a la gent. Ho hem vist en les veritats i mentides de Trump, en plena època de la postveritat.

https://www.instagram.com/p/BVCjERiApFu/?utm_source=ig_embed

L’escàndol de xarxes socials com Facebook han demostrat que les nostres dades personals recorren internet sense que en siguem molt conscients. Per això, és important revisar les condicions de privadesa i controlar la informació que introduïm a les plataformes socials.

Els robots i les noves tecnologies també han transformat la nostra manera de viatjar i treballar. El cotxe del futur serà més autònom i menys contaminant, mentre que els robots a la feina permetran estalviar temps i esforç.

https://www.instagram.com/p/BfYgWZinC__/?utm_source=ig_embed

Neix un nou diari per a joves

El 16 de maig de 2017 s’engegava Junior Report, el diari per a joves lectors.

L’objectiu d’aquest projecte periodístic és explicar les últimes notícies i els temes d’actualitat, adaptant la informació per fer-la més accessible i que els joves lectors entenguin el que succeeix al món on viuen.

A Junior Report t’expliquem què passa però també qui són els protagonistes, quins són les claus de la notícia i els motius que expliquen el perquè. Perquè el coneixement és poder!

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -