21 febrer 2024
spot_img
21 febrer 2024

Què es Junior Report Aula?

Junior Report Aula és una plataforma de recursos educatius per llegir, debatre i opinar sobre els grans temes de l’actualitat amb l’alumnat. Els materials s’organitzen per àmbits temàtics i van acompanyats de guies pedagògiques per ajudar el professorat a implementar les activitats.

La Notícia del Dia

Cada dia seleccionem una notícia d’actualitat global i l’expliquem amb tot el context perquè els estudiants entenguin què passa al món. A partir de les activitats i materials complementaris, els i les alumnes podran treballar les claus de la informació i formar-se la seva pròpia opinió.

Unitats Didàctiques

Les Unitats Didàctiques de Junior Report tracten temàtiques molt diverses: educació mediàtica, canvi climàtic, refugiats, exploració espacial, drets de la infància… Inclouen articles de context i fitxes d’activitats per treballar l’actualitat amb l’alumnat.

Unitats Didàctiques Gratuïtes

En col·laboració amb entitats i organitzacions, Junior Report ha desenvolupat una sèrie d’Unitats Didàctiques per parlar sobre temes com l’arquitectura sostenible, la gastronomia, la pobresa, les matemàtiques, la igualtat de gènere…