22 juliol 2024
22 juliol 2024

Què és Junior Report Aula?

Junior Report Aula és una plataforma de recursos educatius per llegir, debatre i opinar sobre els grans temes de l’actualitat amb l’alumnat. Els materials s’organitzen per àmbits temàtics i van acompanyats de guies pedagògiques per ajudar el professorat a implementar les activitats.

Cada dia seleccionem una notícia d’actualitat global i l’expliquem amb tot el context perquè els estudiants entenguin què passa al món. A partir de les activitats i materials complementaris, els i les alumnes podran treballar les claus de la informació i formar-se la seva pròpia opinió.

Les Unitats Didàctiques de Junior Report tracten temàtiques molt diverses: educació mediàtica, canvi climàtic, refugiats, exploració espacial, drets de la infància… Inclouen articles de context i fitxes d’activitats per treballar l’actualitat amb l’alumnat.

Revista Escolar Digital

Acostem l’actualitat als estudiants convertint-los en redactors del seu propi mitjà de comunicació multimèdia amb el projecte Junior Report RED. Un programa informatiu i educatiu que proposa la creació d’una revista escolar dirigida, editada i gestionada per estudiants de primària, secundària i batxillerat amb l’acompanyament de periodistes professionals.