30 novembre 2022
spot_img
30 novembre 2022
spot_img

Celebra el Dia del Llibre amb inspiració  

La ‘startup’ de robòtica educativa Flexbot ha creat una campanya a les xarxes per celebrar el 23 d’abril

Per Mariona Coiduras

S’apropa el 23 d’abril, la data més esperada pels amants de la lectura. El Dia del Llibre és una jornada per promoure la lectura i els autors a tot el món.

Es diu que Miguel de Cervantes, William Shakespeare i Garcilaso de la Vega van morir un 23 d’abril, encara que no és del tot cert perquè els calendaris dels seus països eren diferents.

Sigui com sigui, la celebració és tota una festa a ciutats com Barcelona, on se celebra el dia de Sant Jordi i els carrers s’omplen de llibres i roses.

Flexbot, startup de robòtica educativa i electrònica, vol unir-se a la celebració i ha iniciat una campanya per fomentar la compra de llibres i l’hàbit de la lectura a través de les xarxes socials. T’animes a participar?

#LibrosFlexbot

Des de fa dies, els internautes poden compartir les seves cites preferides i informar sobre activitats que que es duran a terme el dilluns 23 d’abril a través del hashtag #DiadelLibro.

Flexbot ha decidit crear la seva pròpia etiqueta per a aquest dia: #LibrosFlexbot. A través d’aquest hashtag animen a difondre cites d’autors, científics i pensadors famosos sobre llibres i el món de la cultura en general. Ells ja han començat:

Descompte en llibres

A més, fins al 30 d’abril podràs accedir a descomptes en els seus llibres de robòtica educativa i electrònica per a nens de totes les edats. La millor manera de complementar els kits de components electrònics i construir tots el que puguis imaginar.

Per exemple, amb el Panda Robot (8-9 anys) es pot crear un zoo d’animals electrònics. I amb el Teen Maker i el Geek Maker (14-18 anys) pots aprendre a construir amb el sistema Arduino. Troba a la web el llibre que millor s’adapti a tu!

Flexbot també ha creat un pòster i un punt de llibre gratuïts que tu mateix pots descarregar-te i imprimir a casa per celebrar el Dia del Llibre.

Al blog de Flexbot pots descarregar-te gratuïtament el seu pòster i punt de llibre. (Flexbot)

Ja has pensat quina cita compartiràs? A Junior Report també compartirem la nostra!

Informa’t de tot a Junior Report Castellà | Català | English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -