29 maig 2024
spot_img
29 maig 2024

Demana un monstre per a Nadal!

Per Mariona Coiduras

Treu de dins el teu esperit inventor i construeix el teu propi Frankenstein gràcies a la robòtica

Nadal és època de regals. És el moment de fer la carta als Reis Mags, encara que hi ha tantes coses per demanar que de vegades és difícil saber què regalar o què escollir per a tu…

Si t’agrada fer volar la teva imaginació i inventar coses, tenim els millors regals perquè et converteixis en un gran inventor. Si Thomas Edison fes la carta als Reis, segur que demanaria això!

Els invents robotitzats de Flexbot són una magnífica idea pels joves amants de la tecnologia. Gràcies als seus kits es pot aprendre a construir qualsevol cosa passi pel cap.

Crea el teu propi Frankenstein

Segur que et sona la història de Frankenstein, escrita per Mary Shelley el 1818. La novel·la explica com un jove científic i inventor anomenat Victor Frankenstein crea un cos unint parts de diferents cadàvers i és capaç de donar-li vida.

D’allí neix el seu monstre, conegut pel nom del seu creador: Frankenstein. L’inventor dóna vida a la seva criatura utilitzant la potència de les tempestes elèctriques.

Ara tu també pots crear el teu propi monstre gràcies a l’electricitat… i sense córrer cap perill! Amb el Panda Painter Kid aprendràs a crear monstres als que se’ls hi encenen els ulls i emeten sons terrorífics.

A través d’un bolígraf conductor, faràs que l’electricitat flueixi per la teva creació. A més, amb aquest kit també podràs crear plantilles d’altres formes, com a estrelles i arbres de Nadal.

Construeix el teu propi molí de vent amb el Little Engineer Kit. (Flexbot)

El medi ambient: el més important

Només tenim un planeta i hem de cuidar-lo. Protegir la Terra és essencial si volem conservar la nostra llar en un futur. L’escalfament global és un fet i hi ha diferents maneres de combatre’l, com per exemple utilitzant energies renovables.

Amb el Little Engineer Kit podràs aprendre-ho tot sobre les energies que estan canviant el món. Posa en pràctica els teus coneixements i construeix el teu propi molí de vent o experimenta amb plaques solars… I tot a través d’imants!

Aprèn a construir els teus propis monstres amb el Panda Painter Kit. (Flexbot)

Targetes de Nadal personalitzades

I si el que vols és regalar una targeta de Nadal, què millor que fer-la tu mateix! Les targetes de Nadal van néixer en 1843 de la mà de dos grans amics: Sir Henry Col·le i John Calcott Horsley.

Ara, amb el Little Friend Kid, podràs crear la seva versió més moderna en un regal únic.

Perquè vols comprar regals quan pots fer-los tu com més t’agradi? Demana invents per aquestes festes!

Informa’t de tot a Junior Report

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -