18 octubre 2024
spot_img
18 octubre 2024

L’assistent d’intel·ligència artificial que redefinirà l’educació a l’aula

Microsoft Copilot permet millorar processos i impulsar un aprenentatge personalitzat i inclusiu

En el món de la tecnologia educativa, una eina emergent està destinada a transformar radicalment la forma en què s’imparteix i es rep l’educació a l’aula: Microsoft Copilot. Aquest assistent d’intel·ligència artificial a Windows, conegut anteriorment com a Bing Chat, forma part de tota una família d’eines amb múltiples aplicacions, incloent versions orientades a empreses com Copilot per a Microsoft 365 i Copilot per a Vendes.

De la mà d’ACER veurem com Copilot a Windows, una eina de productivitat de pròxima generació, promet redefinir l’educació a l’aula. A continuació, es presenten set maneres en què Copilot per a l’educació pot ajudar estudiants i professors a millorar la seva experiència educativa, convertint-se en el seu copilot d’aprenentatge.

1. Planificació eficient de lliçons

Els docents d’avui enfronten una càrrega laboral considerable, amb una mitjana de 53 hores de treball a la setmana, segons una enquesta de RAND Corporation. Part d’ aquest temps es dedica a la planificació de lliçons i la correcció de treballs, tasques que, sovint, no són remunerades i poden generar estrès i esgotament.

Aquí és on Copilot per a Word pot marcar la diferència, responent a sol·licituds i creant plans de lliçons, qüestionaris, rúbriques i altres recursos educatius personalitzats. En aprofitar el poder de Copilot, els educadors poden estalviar temps i energia, permetent-los enfocar-se a interactuar amb els estudiants i adaptar els seus mètodes d’ensenyament.

2. Aprenentatge personalitzat

Copilot per a Word i PowerPoint és un assistent sempre disposat a reescriure, ajustar i personalitzar contingut, la qual cosa permet estalviar temps en la creació de contingut i feedback adaptat a les necessitats individuals dels estudiants. En utilitzar intel·ligència artificial generativa, Copilot pot adaptar-se a diferents perfils d’estudiants i proporcionar suport personalitzat, millorant així la participació, comprensió i retenció del material.

3. Materials educatius d’alta qualitat

En l’era d’internet i les xarxes socials, és fonamental que els materials educatius siguin de la més alta qualitat possible. Copilot pot crear una àmplia gamma de materials educatius consistents i d’alta qualitat, com notes de classe, resums i guies d’estudi. Això beneficia tant professors com estudiants en garantir recursos confiables i ben estructurats, reduint la càrrega de treball dels docents.

4. Enfocaments d’ensenyament innovadors

La innovació està a l’avantguarda de l’educació actual. Des d’ experiències d’ aprenentatge interactives fins a mètodes híbrids i remots, els dies de l’ aprenentatge memorístic estan comptats. Copilot facilita que els educadors explorin nous mètodes d’ensenyament, alleujant tasques quotidianes com l’administració, detecció de plagi i anàlisi de dades. Això permet als educadors dedicar més temps a experimentar amb enfocaments innovadors a l’aula.

5. Accessibilitat i inclusió

Augmentar l’accessibilitat i inclusió dels continguts educatius és una característica revolucionària de Copilot per als estudiants. Aquesta eina pot ser vital per a estudiants amb diverses necessitats, com aquells amb discapacitats visuals, proporcionant text alternatiu per a imatges i assegurant la llegibilitat dels continguts. A més, en aules multilingües, Copilot facilita la creació de materials en diversos idiomes, fent l’educació més inclusiva per a poblacions estudiantils diverses.

6. Desenvolupament professional per a docents

És crucial que els docents es mantinguin actualitzats amb les darreres pràctiques educatives. Copilot dóna suport a un entorn d’aprenentatge continu i desenvolupament professional, assistint en la recerca de millors pràctiques educatives i proporcionant recomanacions personalitzades basades en anàlisi de dades.

Això permet als educadors millorar contínuament la seva pràctica pedagògica i col·laborar amb d’altres, compartint des de plans de lliçons fins a coneixements sobre l’aula.

7. IA segura i responsable

La seguretat de la informació d’ estudiants i organitzacions és primordial. Microsoft es compromet amb pràctiques d’IA responsable i aprenentatge automàtic que preserva la privacitat.

Les dades de professors, estudiants i organitzacions estan protegides, i les sol·licituds i respostes no es guarden ni s’utilitzen per entrenar models de llenguatge a gran escala. Això proporciona tranquil·litat als usuaris i organitzacions, fent de Copilot una eina confiable per a entorns educatius.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -