29 maig 2024
spot_img
29 maig 2024

Blanquerna es llança al món de l’streaming amb el seu nou canal de Twitch

La Facultat fa un pas endavant en la seva aposta per la innovació i la connexió amb els seus estudiants amb el llançament del seu nou canal de Twitch

Amb un gran esdeveniment en directe del nou capítol del  pòdcast “BlanQuè?” la Facultat va inaugurar el seu nou canal de Twitch des de la cafeteria de la Facultat. Durant tres hores, el canal de Twitch de Blanquerna es va convertir en un formiguer d’activitat, amb estudiants, col·laboradors, sortejos, debats, moments divertits i la participació estel·lar dels creadors de la Kings League. L’esdeveniment va ser un èxit rotund, amb una gran afluència de públic tan presencial com en línia.

El nou canal de Twitch de Blanquerna es presenta com un espai obert per a la comunitat universitària, un lloc on estudiants, professors i personal de la Facultat podran interactuar, compartir coneixements i experiències, i gaudir de contingut d’entreteniment de qualitat. El llançament del canal de Twitch marca un abans i un després en la forma en què la facultat es comunica amb els seus estudiants i amb el món exterior.

Saps qui hi ha darrera del projecte “BlanQuè?”

El nou programa de pòdcast de la Facultat, “BlanQuè?”, és una iniciativa que va sorgir durant el mes de novembre, impulsada pels mateixos estudiants de la Facultat. Eduard Milà i Hector Condealumnis del grau en Comunicació Audiovisual, actualment cursen el Màster en Producció Executiva Audiovisual que també ofereix la Facultat conjuntament amb PROA. Els dos joves també formen part del departament de Comunicació de la Facultat. Milà és el creador, productor i editor del programa, i Conde n’és el realitzador. 

Ethan López és alumni del grau en Periodisme i Comunicació Corporativa i alumne actual del Màster en Programes de Televisió d’Entreteniment amb col·laboració amb GestMusic. López és el presentador del pòdcast.

Regina Hernández i Albert Taulé, actuals alumnes del grau en Periodisme i Comunicació Corporativa, també formen part del departament de Comunicació i col·laboren com a operadora de càmera i redacció i auxiliar de producció, respectivament. 

Marta Pradellalumni del grau en Comunicació Audiovisual, col·labora en el pòdcast com a escenògrafa. Farners Pagès i Lucia Wong, actuals alumnes del grau en Comunicació Audiovisual, col·laboren a “BlanQuè?” com a operadora de càmera, redacció i ajudant de realització.

La Facultat agraeix a tot aquest equip d’estudiants que, de forma proactiva i voluntària, ajuden a fer visible la feina i talent de la Facultat, tant de professors com d’alumnes.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -