2 desembre 2022
spot_img
2 desembre 2022
spot_img

‘Drum & Bass’ amb influències mexicanes

El mexicà Bruno Gallardo compagina els seus projectes artístics amb la seva col·laboració amb l’escola Microfusa

Per Judith Vives

Bruno Gallardo és un DJ i productor mexicà que actualment viu a Barcelona i compagina la seva tasca com a professor i col·laborador de Microfusa amb dos interessants projectes musicals de Drum & Bass i música house.

Gallardo va arribar a Barcelona amb una bona base de formació, ja que havia estudiat música al seu país. No obstant això, va decidir ampliar els seus coneixements amb el diploma de producció musical de Microfusa per donar una empenta als seus projectes personals i evolucionar dins el sector de la música electrònica.

Des de fa uns anys, Gallardo s’ha donat a conèixer amb el nom artístic de Chawer al món del drum & bass.

Amb aquest àlies ha publicat a segells com Liquid Flavors (el Brasil), Anticlockwise (Espanya), DLA Black (Regne Unit) i al segell musical al qual es va unir formalment fa un any: TrueColor. “Volem publicar més música i treure més talent”, explica Gallardo.

Com a Chawer, en Bruno ha actuat a ciutats com Sofia, Madrid o Berlín i ha compartit escenari amb grans noms de la música electrònica com Maztek, Sam Binga o Deekline, entre d’altres.

https://www.instagram.com/p/B0EJ_bKljk5/

 

Explorant nous estils

En paral·lel i més recentment, en Bruno ha llançat un altre projecte dins el món de la música house sota el nom artístic de Qantic.

Aquest projecte va néixer com a treball acadèmic mentre estudiava el diploma de Producció Musical. En aquest cas, es tracta d’explorar els BPM centrant-se en diferents estils de la música house, com el deep o el progressive.

Com a Qantic, en Bruno ha publicat dos temes amb Sounds Of Earth, un dels segells mexicans més importants del gènere, i ha signat amb l’agència MO7AI d’Alacant. En els pròxims mesos té previst presnetar aquest projecte a diferents ciutats espanyoles.

https://www.instagram.com/p/By_ZDfLCvg1/

A banda de la seva activitat com Chawer i Qantic, poc després de diplomar-se en Bruno va començar a col·laborar amb Microfusa com a professor en assignatures de software musical (Live, Reason o Logic) .

També ofereix sessions d’assessorament de producció musical tant en anglès com en castellà. D’aquesta manera, pot transmetre els seus coneixements i experiència als estudiants que també volen obrir-se camí en el món de la música electrònica i urbana.

Informació elaborada en col·laboració amb Microfusa

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -