16 juny 2024
spot_img
16 juny 2024

La formació definitiva per treballar en el món de la música en directe

El Diploma artístic de Producció Musical de Microfusa ajuda als estudiants a desenvolupar el seu costat més creatiu i artístic

Per Judith Vives

Els camins que poden facilitar-te l’accés al món de la música són diversos. Pots estudiar música en un conservatori, moure’t per aconseguir contactes, provar sort a través de les xarxes socials

El problema d’aquests mètodes és que potser et serveixen per cobrir una faceta, però segurament et trobaràs amb obstacles que no sabràs com resoldre. Especialment si el teu objectiu és entrar en el món de l’electrònica o de les músiques urbanes.

Amb l’objectiu d’oferir una formació integral, Microfusa ofereix un Diploma artístic en Producció musical. Es tracta d’un cicle formatiu professional de dos anys i destinat a potenciar els aspectes més creatius i artístics que es requereixen per triomfar en aquest món, però sense oblidar altres punts potser més tècnics o de gestió, però igual d’importants.

https://www.instagram.com/p/CBgVd0UAcOV/?utm_source=ig_embed

El curs tracta la producció musical des de la seva perspectiva més creativa i artística, i ajuda a crear repertoris musicals propis a partir d’eines informàtiques. També serveix per aprendre a preparar i organitzar concerts i actuacions, a saber gestionar el treball en equip, i, en definitiva, a donar forma a tots els aspectes del negoci musical.

Microfusa ja ofereix un certificat d’un any de Music Business amb el qual pots formar-te en tots els aspectes pràctics, de gestió i promoció del negoci de la música. El centre compta també amb el seu curs de Diploma de Tècnic de So, enfocat als estudiants més interessats en la faceta tècnica, per a aquells que volen treballar com a tècnics de so o en estudis de gravació.

 

Potenciar la faceta artística

El Diploma Artístic va una mica més enllà, potenciant també els aspectes més artístics, i està pensat per al creador que vulgui desenvolupar una carrera com a artista, ja sigui com a productor musical, cantant o DJ. Tal com afirma el professor de Microfusa Ramir Martínez, aquest diploma està pensat “per a aquells que vulguin arribar a ser artistes de la música”.

Per treure’t aquest diploma no és un requisit indispensable tenir formació musical prèvia, però el que sí necessitaràs és passió per la música, creativitat i ganes de donar-ho tot: aquesta formació pot ser el passaport per a una carrera d’èxit.

I és que aquest curs facilita el desenvolupament dels teus projectes musicals, t’obre les portes a treballar amb segells discogràfics i productores d’esdeveniments en viu i t’ajuda a dissenyar les campanyes de publicitat i estratègies de distribució a Internet i a les xarxes socials.

Amb el diploma, aprendràs els elements bàsics del llenguatge musical aplicats als estils que Microfusa ha convertit en marca de la casa: l’electrònica, el dance i les músiques urbanes. A més, et servirà també per obtenir l’acreditació oficial oferta per fabricants com Ableton Live.

Però el millor seran les pràctiques, en les quals posaràs a prova les teves habilitats. Aquestes inclouen concerts en directe en sales professionals i la promoció en festivals dels projectes més interessants. Així mateix, Microfusa compta amb una discogràfica pròpia disposada a promocionar els talents sortits de les seves aules.

Finalment, tindràs l’oportunitat de cursar un any més, el Top-up a “Commercial Music Producer” al prestigiós centre de Tileyard Education a Londres i treure’t un títol superior (Bachelor of Arts).

No t’ho pensis més i demana ja informació sobre el Diploma Artístic de Producció Musical de Microfusa.

Informació elaborada en col·laboració amb Microfusa

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -