4 juny 2023
spot_img
4 juny 2023
spot_img

L’INS Nou Barris rep la beca RED Josep Castanyer

L’institut posa en marxa el projecte Revista Escolar Digital (RED) gràcies a l’aportació econòmica de particulars i famílies

L’INS Nou Barris Report ja té capçalera, redacció i Pla de Treball. Ben aviat començarà a publicar les primeres notícies sobre el districte, sobre la ciutat i sobre el món. Aquesta revista escolar s’ha posat en marxa gràcies a l’aportació de la Beca RED Josep Castanyer que financia el cost del projecte, valorat en 3.000€, durant el curs 2022-2023. 

El tret de sortida del nou diari escolar es va donar oficialment el dimarts 20 de setembre, amb l’acte d’entrega de la beca, que va comptar amb la participació de Xavi Morillo, director del centre; Susanna Àlvarez, representant del Consell d’Innovació Pedagògica (CIP) de l’Ajuntament de Barcelona; amb Dolors Mora i Carles Castanyer, en representació de la família Castanyer, i amb una de les coordinadores del projecte RED, Elisa Pont. “És una gran oportunitat que heu d’aprofitar”, va dir Morillo als 90 alumnes que omplien la sala i que formaran part de la redacció escolar durant aquest curs. 

En la seva intervenció, Susanna Àlvarez va recordar que el CIP contribueix a generar experiències educatives singulars com el projecte de revistes escolars, que servirà per generar vincles de proximitat entre la comunitat educativa i la ciutadania. 

Després de l’entrega va tenir lloc la sessió de formació amb els reporters i reporteres, que a partir d’ara tenen la missió de dirigir, gestionar i redactar aquesta nova capçalera escolar amb els temes que més interessen a l’alumnat i el seu entorn. 

L’INS Nou Barris Report forma part del projecte Revista Escolar Digital (RED), un programa educatiu i informatiu que fomenta el pensament crític a les escoles a través d’un pla de treball tutoritzat per periodistes professionals del diari Junior Report. El projecte compta amb un centenar de revistes escolars a diverses ciutats d’Espanya i d’Andorra.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -