16 octubre 2024
spot_img
16 octubre 2024

Acer for Education i Junior Report reforcen la seva aliança per a l’educació tecnològica amb un nou acord de col·laboració

L’acord permet reforçar la competència digital i el pensament crític a les aules

El diari impulsarà una nova secció sobre Equitat Digital per aprofundir en el debat sobre l’ús de NNTT a l’aula

Acer per a l’educació i el diari d’actualitat Junior Report han renovat el compromís amb l’educació tecnològica mitjançant un nou acord de col·laboració per als pròxims dos cursos. Aquesta aliança té com a objectiu principal fomentar el pensament crític, la lectura de premsa i la competència digital entre els joves estudiants, donant continuïtat al pla dacció iniciat el 2018.

El nou acord pretén oferir solucions tecnològiques que millorin la producció de continguts multimèdia per part estudiants i alhora posar llum al debat sobre l’ús de noves tecnologies a l’aula. En aquest sentit, Junior Report crearà una secció dedicada a l’Equitat Digital, alineada amb els debats actuals sobre aquests temes. Així mateix, es preveu col·laborar amb institucions de prestigi per enfortir l’impacte d’aquestes iniciatives. Acer actuarà com a empresa de referència participant en discussions estratègiques amb institucions, universitats, empreses i mitjans de comunicació. 

A més, l’acord contempla la generació de situacions d’aprenentatge pràctiques que facilitin l’ús de tecnologia a les aules, com la creació de vídeos multimèdia o posts, recomanant sempre les eines d’Acer. Per augmentar l‟adopció de les solucions tecnològiques d‟Acer, s‟organitzaran seminaris web i sessions de resolució de dubtes adreçades a educadors i administradors escolars.

Aquest acord no només reafirma el compromís d’Acer amb l’educació, sinó que també reforça el paper de Junior Report com un referent en la creació de continguts educatius de qualitat per als estudiants, promovent un ús crític i responsable de la tecnologia a l’educació.

“Aquest nou acord amb Acer és un pas significatiu a la nostra missió de fomentar el pensament crític i l’educació tecnològica entre els joves. Aquesta col·laboració ens permet continuar oferint continguts d’alta qualitat que preparin les noves generacions per enfrontar els desafiaments del futur digital”, valora Francesc Castanyer, editor de Junior Report.

Per la seva banda, Jaume Pausas, director de Màrqueting d’Acer for Education, explica que “a Acer, estem profundament compromesos a trencar barreres i promoure noves possibilitats en tots els aspectes del sistema educatiu oferint tecnologies en evolució per impulsar experiències educatives atractives, inclusives i inspiradores. Aquest acord exclusiu amb Junior Report ens posiciona com a líders en aquest àmbit, cosa que ens permet no només ser al centre del debat sobre el futur de l’educació, sinó també facilitar eines pràctiques que realment marquin la diferència dins i fora de l’aula. Esperem veure l’impacte positiu que tindrà en estudiants i educadors igual”. 

Sobre Acer 

Fundada el 1976, Acer és una de les principals empreses de TIC del món, amb presència a més de 160 països. A mesura que Acer evoluciona amb la indústria i els estils de vida canviants, se centra a permetre un món on el maquinari, el programari i els serveis es fusionin entre si, creant ecosistemes i obrint noves possibilitats tant per als consumidors com per a les empreses. Els 7.700 empleats d’Acer es dediquen a la investigació, disseny, màrqueting, venda i suport de productes i solucions que trenquen les barreres entre les persones i la tecnologia. Visiteu www.acer.com per obtenir més informació.

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -