28 maig 2024
spot_img
28 maig 2024

Junior Report dinamitza el Dia d’Europa amb les 13 escoles ambaixadores del Parlament Europeu a Catalunya

Durant la jornada, més de 500 alumnes s’han plantejat els reptes que ha d’abordar la UE amb diverses activitats

Junior Report ha participat en la jornada del Dia d’Europa amb les 13 escoles ambaixadores del Parlament Europeu a Catalunya. Durant el matí, més de 500 alumnes han assistit a un acte pedagògic i participatiu que ha apropat la UE als estudiants a través de xerrades, tallers i activitats. 

Els entreactes de la jornada han estat dinamitzats per l’equip de Junior Report, que ha plantejat a l’alumnat qüestions relacionades amb la salut i el funcionament de la Unió Europea. Els estudiants, que ja compten amb coneixements previs de la institució, han omplert un mural sobre els reptes que ha d’abordar la UE i han resumit la jornada amb titulars periodístics. També han opinat sobre noves mesures europees i han col·laborat amb un quiz d’actualitat. 

Aquesta és la vuitena edició de la iniciativa de la Direcció General de Comunicació on a Espanya hi participen 117 Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu, 13 de les quals a Catalunya. 

La jornada ha comptat també amb la gravació del programa LOFT de 3Cat, un taller d’Intel·ligència Artificial, un vídeo-missatge de benvinguda de la presidenta de l’Eurocambra, Roberta Metsola; una clausura a càrrec del director general de comunicació i portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch; i la interpretació de l’himne d’Europa per l’ESMUC. 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -